Privacyverklaring

Wij respecteren de privacy van bezoekers van deze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Dit privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die www.buikwandbreuk.nl verwerkt van bezoekers van de website.

1. Welke gegevens worden verwerkt en voor welk doel
De volgende persoonsgegevens worden (eventueel) verwerkt:
a) IP-adres (of deel hiervan), internetbrowser, apparaat type, locatiegegevens
b) voor- en achternaam
c) e-mailadres

De hierboven genoemde persoonsgegevens worden gebruikt voor de voor de volgende doeleinden:
a) op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website.
b) naam en  e-mailadres worden gebruikt voor contact naar aanleiding van je vraag of opmerking via het contactformulier of via e-mail.

2. Bewaartermijnen
Persoonsgegevens ingevuld op het contactformulier of gedeeld via e-mail worden bewaard gedurende maximaal 2 maanden tot na het laatste contact. Aansluitend  worden de persoonsgegevens vernietigd.
Persoonsgegevens verzameld door Google Analytics worden maximaal 14 maanden bewaard.

3. Beveiligingsmaatregelen en verwerkers
3.1     Ter bescherming van persoonsgegevens heeft www.dierentuin.online passende technische en organisatorische maatregelen getroffen, zoals een viruswall en een beveiligde verbinding (SSL).

3.2     Uw gegevens worden niet verkocht aan derden en worden uitsluitend verstrekt indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

4. Cookies
De website www.buikwandbreuk.nl maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Cookies worden onder andere gebruikt om de website goed te laten werken, deze te kunnen optimaliseren en om advertenties te tonen.

Functionele cookies
Functionele cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren.

Analytische cookies
Analytische cookies worden gebruikt om het surfgedrag op onze website te analyseren.
“Google Analytics; Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Informatie over het gebruik van Google Analytics;
• er is een bewerkersovereenkomst gesloten met Google;
• het laatste octet van het IP-adres is gemaskeerd;
• ‘gegevens delen’ is uitgezet;
• er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analyticscookies.

Tracking cookies.
Deze worden gebruikt voor het plaatsen van gerichte advertenties en (re)marketing doeleinden.
Google Adsense
Deze website maakt gebruikt van google advertenties, Google Adsense. Met het gebruik van deze website gaat de gebruiker ermee akkoord dat derden cookies in de browser van de gebruiker mogen plaatsen en deze mogen lezen en dat zij webbeacons mogen gebruiken om informatie te verzamelen als resultaat van de weergave van advertenties op deze website.

Hoe worden cookies gebruikt door Google Marketing Platform-advertentieproducten en Google Ad Manager?
Google Marketing Platform-advertentieproducten en Google Ad Manager gebruiken cookies voor betere reclame. Enkele veelvoorkomende toepassingen van cookies zijn advertenties targeten op basis van wat relevant is voor een gebruiker, de rapportage over campagneprestaties verbeteren en voorkomen dat advertenties worden weergegeven die de gebruiker al te zien heeft gekregen. Cookies zelf bevatten geen persoonlijk identificeerbare informatie. Afhankelijk van de instellingen van de uitgever en van de gebruiker kan informatie die is gekoppeld aan cookies die in advertenties worden gebruikt, worden toegevoegd aan het Google-account van de gebruiker.

Gebruikers die advertentiepersonalisatie niet toestaan via de advertentie-instellingen van Google, krijgen geen gepersonaliseerde advertenties meer van Google.

Daisycon
Deze website maakt gebruik van de diensten van Daisycon om adverteerders via performance based advertising te promoten. Performance based advertising is een eerlijke vorm van adverteren omdat een adverteerder alleen betaalt voor daadwerkelijk en meetbaar resultaat. Om deze dienst uit te kunnen voeren maakt onze partner Daisycon gebruik van zogeheten affiliate cookies en matching-data. Met deze cookies kan een match worden gemaakt tussen de transactie bij de adverteerder en deze website. Hierdoor weet Daisycon dat deze website een vergoeding moet ontvangen.

Bij de registratie van deze vergoeding krijgt deze website toegang tot basale, anonieme transactiedata. Deze data mag door deze website uitsluitend worden opgeslagen en/of bewerkt om de betreffende adverteerder effectiever te promoten of voor het maken van statistische analyses. Deze website draagt er zorg voor dat opgeslagen data adequaat wordt beveiligd en houdt zich aan geldende privacyrichtlijnen en wetgeving. Wij hebben dit aan Daisycon verklaard door de Algemene publisher voorwaarden te accepteren.

Het gebruik van affiliate cookies en de opslag van anonieme transactiedata vormt geen gevaar voor de privacy van de bezoeker van deze website. Volgens de Telecommunicatiewet en de AVG / GDPR hoeft hiervoor dan ook geen toestemming te worden gevraagd. Ten aanzien van de dataverwerking binnen de AVG / GDPR beroepen wij ons op de verwerkingsgrondslag Gerechtvaardigd Belang. Wel dienen wij onze bezoekers over het gebruik te informeren. Klik hier om meer te lezen over de affiliate cookies en het privacybeleid van Daisycon.

5. Inzagerecht, verwijdering en vragen klachten
Via privacy@medshopmedia.nl kunt u een verzoek indienen om persoonsgegevens in te zien, te ontvangen, te wijzigen of te verwijderen. Medshopmedia zal u verzoek in behandeling nemen en u binnen een maand na ontvangst hierover informeren.

6. Wijzigingen
Dit Privacybeleid kan worden gewijzigd. De wijzigingen worden via de website bekend gemaakt.

Versie mei 2021